Kontakta mig här!

Det bästa betyget för företagare är rekommendationer och referenser.

Här kan du läsa om vad mina andra kunder tycker om Malelo och mitt engagemang.

Det och mycket mer kan du ta del av här för att kunna skapa dig en bild av hur jag arbetar, vad jag erbjuder och hur jag hjälpt tidigare kunder. Jag har kunder över hela Sverige och världen. Jag arbetar med alla mina kunder per distans och då bland annat med hjälp av Skype.

"Maria är bra på att verkställa önskemål och om de inte går - komma med alternativa lösningar"
- Tidigare anställd
"Jag har anlitat några olika ekonomikonsulter. Men det var först när jag kom i kontakt med Maria som jag kände mig helt trygg. Äntligen någon som tog ett helhetsgrepp - som inte bara såg siffrorna utan också mina behov av hjälp att förstå vad siffrorna faktiskt betyder för mig och min verksamhet. Äntligen någon som jag kände stod på min sida och inte lät mig gunga iväg på egen hand tills det var dags för deklaration igen. Jag känner mig lugn i att hon gör rätt och att hon också sitter redo med varningsflaggan om jag är på fel spår."
- Kristin Insulander, Journalist
"Malelo erbjuder oss korrekt och effektiv ekonomihantering, i allt från det lilla till det stora, samt är ett värdefullt stöd genom hela processen."
- Anders Marklund, ägare, Camp Gauto
"Malelo has a great understanding of what a global company requires on a local level. They offer a quick but more importantly accurate service that is tailored for our individual company needs."
- James Driscoll Stulz Nordics AB