Kontakta oss!

"Malelo erbjuder oss korrekt och effektiv ekonomihantering"

TIDIGARE ANSTÄLLD

Maria är bra på att verkställa önskemål och om de inte går - komma med alternativa lösningar

KRISTIN INSULANDER, JOURNALIST

Jag har anlitat några olika ekonomikonsulter. Men det var först när jag kom i kontakt med Maria som jag kände mig helt trygg. Äntligen någon som tog ett helhetsgrepp - som inte bara såg siffrorna utan också mina behov av hjälp att förstå vad siffrorna faktiskt betyder för mig och min verksamhet. Äntligen någon som jag kände stod på min sida och inte lät mig gunga iväg på egen hand tills det var dags för deklaration igen. Jag känner mig lugn i att hon gör rätt och att hon också sitter redo med varningsflaggan om jag är på fel spår.

ANDERS MARKLUND, ÄGARE, CAMP GAUTO

Malelo erbjuder oss korrekt och effektiv ekonomihantering, i allt från det lilla till det stora, samt är ett värdefullt stöd genom hela processen.

JAMES DRISCOLL STULZ NORDICS AB

Malelo has a great understanding of what a global company requires on a local level. They offer a quick but more importantly accurate service that is tailored for our individual company needs.

Vi Målar Sverige AB

Malelo sköter löner och löpande ekonomi. De har även hjälpt oss att sätta upp digitala ekonomiflöden som besparat oss mycket tid och pengar. Rekomenderas varmt!

Lisa Edgren

Enduroskola.se

Malelo har hjälp oss med internationell digital försäljning och kopplat ihop vår webshop med bokföringen. Jag tycker att Malelo är vädigt mycket kompetenta gällande digitalisering och att hitta lösningar och får oss att följa alla korrekta regelverk gällande vår försäljning. 

Kimmo Ilvonen